MIGDIA DE CONTES (P4)

   
Els alumnes de P4 han escoltat el conte “Les tres formigues” d’Enric Larreula, que ens ha ensenyat que barallar-nos és sempre la pitjor opció i l’únic que fem és empitjorar les coses.

BOJOS PELS CÒMICS!!!


A la biblioteca del Maragall ens encanten els còmics, així que no he dubtat en visitar la gran festa del còmic que s’ha celebrat aquest mes a Barcelona.

I aprofitem l’ocasió per presentar-vos un munt de novetats en còmic per totes les edats. Mortadelo y Filemón, Els Barrufets, Astèrix iObèlix, Ot, Els Fantasmes... Molts i molts amics d’ara i de sempre que ens faran companyia i, sobretot, ens faran riure molt!

MIGDIA DE CONTES (P5)

   
Els alumnes de P5 han escoltat el conte “El pallasso que no volia fer riure” d’Enric Larreula, que ens ha ensenyat que és molt important conèixer quines són les coses que fem millor, per poder donar el màxim de nosaltres mateixos.

FORMACIÓ D'USUARIS DE BIBLIOTECA


Els alumnes de P3 han fet una sessió de formació d’usuaris, on han parlat de totes les coses que podem i no podem fer a la biblioteca. A més, han escoltat un conte sobre un mico que no s’imagina que anar a dormir li costarà més del que es pensava.

MOLTES FELICITATS, ELMER!!!


Un gran amic de totes les biblioteques fa 25 anys, i per celebrar-ho s’han tornat a editar alguns dels millors llibres de l’Elmer. A la biblioteca podreu trobar alguns d’ells, tots molt i molt divertits. Una lectura pels més petits.